Står du og mangler en badmobil i Viborg, Silkeborg, Randers eller andre område i Midtjylland. Så står vi hos Midtjysk Kloakservice klar til at hjælpe dig med flotte mobile badeværelser med både toilet og bad.

Badmobil

Badmobil til renoveringer

Er du i gang med at renovere dit eneste badeværelse kan det afhængig af opgavens omfang være svært at benytte enten bad eller toilet. Her er det smart med en badmobil. Med et mobilt badeværelse får du alt hvad du skal bruge fra et badeværelse leveret på 2 hjul.

Hos Midtjysk Kloakservice ligger vi inde med flotte velholdte badmobiler. Så er du i en trængende situation i Midtjylland kan du trygt regne med os.

Kontakt os her

Hvordan fungere det?

Det mobile badeværelse er forholdsvist simpelt. Vi kommer kørende med badeværelset ud til din grund og sætter det op for dig. Efter badmobilen er stabiliseret sætter vi vognen op med el og varmt vand fra din grund. Så har du et brugbart badeværelse imens arbejdet på dit eget færdiggøres.

Badmobil til fest

Skal du bruge et rullende badeværelse til en fest eller festival, kan vi naturligvis også hjælpe. Om du skal bruge det til det ene eller det andet gør naturligvis ingen forskel for os. Vi har sågar en fornuftig mængde festivaltoiletter eller toiletkabiner, skulle i have brug for det.

Få et tilbud på et rullende badeværelse

Ønsker du en pris på dit rullende badeværelse er du velkommen til at give os et kald. Så giver vi et uforpligtende tilbud på en badmobil i Midtjylland.

Du kan altid kontakte os via tlf. 8667 1633 for en snak om dine behov. Du kan naturligvis også skrive mail til os via kontaktformularen her på siden eller direkte gennem vores e-mail info@mksv.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at hører fra dig.