Etablering af omfangsdræn i Viborg og resten af Midtjylland

Omfangsdræn er en effektiv løsning hvis du vil forebygge fugtskader i kælderen eller husets fundament. Uden et effektivt omfangsdræn kan du hurtigt blive udsat for udfordringer som skimmelsvamp og fugtskader, hvilket kan løbe op i større omkostninger.

Lad os hjælpe dig med etableringen af et omfangsdræn i Viborg, Silkeborg, Randers eller andre steder i Midtjylland. Vi har over 20 års erfaring med kloakarbejde. Kom de skræmmende fugtskader i forkøbet og beskyt din ejendom i dag.

Hvad er et omfangsdræn?

Et omfangsdræn er et system, der graves ned omkring fundamentet på en bygning for at forhindre vand i at trænge ind i kældervæggene og fundamentet. Det fungerer som en dræningsmekanisme, der leder vand væk fra huset, så det ikke forårsager fugtskader.

Systemet består af perforerede rør med små huller, der opsamler vand og placeres langs fundamentet. Når det regner eller grundvandet stiger, trænger vandet gennem jorden og ind i rørene. Herfra ledes vandet væk fra huset til en afløbsbrønd eller et sikkert afledningsområde. For at forhindre tilstopning pakkes rørene ind i et filtermateriale som grus eller et specielt stof. Et drænlag af grus eller små sten omkring rørene hjælper med at lede vandet ned i rørene.

Et omfangsdræn beskytter husets fundament og kælder mod fugt ved at lede overskydende vand væk fra bygningen. Dette forhindrer fugt i at samle sig omkring fundamentet og trænge ind i huset, hvilket ellers kan føre til skimmelsvamp og strukturelle skader. Ved at holde kælderen tør og sund, reducerer omfangsdrænet risikoen for skimmelsvamp og forlænger levetiden for fundamentet, hvilket gør det til en vigtig investering for at holde dit hus tørt og sikkert i mange år fremover.

Fordelene ved et omfangsdræn

Der er flere fordele ved at få installeret et omfangsdræn, heriblandt:

  • Forhindre fugtskader
  • Længere levetid på din ejendom
  • Undgå skimmelsvamp
  • Undgå omkostninger for fugtskader

Få sikret din ejendom mod fugtskader med et omfangsdræn

Vil du sikre din ejendom mod fugtskader? Så kontakt os på 8667 1633 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et omfangsdræn. Du kan også skrive til via vores kontaktformular eller direkte til info@mksv.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.