Vi rykker hurtigt ud, hvis du har en stoppet kloak!

Står du og bøvler med en stoppet kloak eller afløb? Hos Midtjysk Kloakservice ApS har vi efter 20 år i branchen, bred ekspertise inden for diverse kloakservice opgaver, heriblandt tilstoppet kloak. Vi sørger altid for at holde os ajour med den nyeste viden og innovation i vores fag og derfor kan vi tilbyde vores kunder meget professionelle resultater.

En af vores helt store opgaver i dagligdagen er stoppet afløb og kloakker. En stoppet kloak kan forårsage problemer i hus og have og skal udbedres så hurtigt som muligt. Her er det vigtigt, at få problemet ordnet så hurtigt som muligt, da det ellers bare bliver værre og mere omstændigt at få ordnet.

Kontakt os

Hjælp med tilstoppet kloak i Viborg og omegn

Når det er kloakken, som er tilstoppet, vil der som regel næsten altid være behov for eksternt professionel hjælp. Hvis der er tale om et stoppet afløb, kan man selv prøve at skabe gennemløb ved at bruge kloakrens – du kan købe kloakrens i de fleste supermarkeder og følger du brugsanvisningen på flasken, kan du ikke gøre mere skade end gavn. Du kan også prøve at skabe gennemløb ved at stikke en lang, tynd metalgenstand ned gennem afløbet.

Såfremt ingen af de førnævnte løsninger virker, så står vi naturligvis klar med det professionelle udstyr og kan hurtigt hjælpe dig.

Vi holder til i Viborg, men hjælper også kunder med stoppet afløb og tilstoppet kloak i Silkeborg, Randers og resten af Midtjylland.

Kontakt os, vi klarer dit stoppet afløb

Står du og mangler professionel hjælp til kloakservice af en stoppet kloak i Midtjylland er altid meget velkommen til at ringe til os, lige meget hvor stort eller småt dit kloakproblem er.

Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre nærmere om vores ydelser og service, er vi naturligvis også altid klar ved telefonen.

Vi løser dagligt kloakopgaver ved Viborg, Randers, Silkeborg, men står klar til at løse kloakproblemer i hele Midtjylland. Vælger du Midtjysk Kloakservice ApS, kan du altid regne med et uforpligtende tilbud til enhver kloakopgave.

Ring til os på 8667 1633 eller skriv til os via kontaktformularen eller direkte til info@mksv.dk.