Hos Midtjysk Kloakservice tilbyder vi tv-inspektion i Viborg, Randers, Silkeborg og resten af Midtjylland hvor og når det er nødvendigt. Det kan ofte være svært at finde roden af problemet i en kloak, men med en tv-inspektion kan vi hurtigt og effektivt finde problemet og fikse det.

TV Inspektion

Vores professionelle udstyr klarer dit kloakproblem!

Der kan være mange årsager til problemer med din kloak, brønd eller afløb. Indgroede rødder fra træer og buske, samt aflejringer fra jord, fedt, okker eller rust er blot eksempler på nogle af de årsager der kan være til, at en kloak stopper til.

I værste tilfælde kan det være rotter der har fundet en revne eller hul i systemet og har gnavet sig videre ind i kloaksystemet. Uanset årsagen er det vigtigt, at man får gjort noget ved eventuelle problemer i kloakken - jo før jo bedre!

Kloakproblemer forsvinder ikke af sig selv, men bliver blot større og større, og sværere og sværere at reparere. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte os, så snart din kloak viser symptomer på forstoppelse eller andet.

Kontakt os i dag

Vores Tv-inspektion ser alt!

Med en tv-inspektion i kloakken, kan vi som sagt let og hurtigt finde frem til eventuelle lækager og problemer. Det er med en tv-inspektion ingen sag at diagnosticere et givent problem, hvorefter løsningen er let at bedømme.

Vi udfører både tv-inspektioner, samt udbedrer problemerne efterfølgende. Med tv-inspektioner er man fri for at grave kloakken op, og foretage andet omstændigt arbejde for at diagnosticere eventuelle problemer.

Tv-inspektioner kan også bruges i forbindelse med vedligeholdelse og tjek af kloakker.

Vi har over årene foretaget mange tv-inspektioner af forskellige typer kloakker i bl.a. Viborg, Silkeborg, Randers, og andre dele af Midtjylland. Med erfaringen og vores professionelle udstyr, står vi klar til at løse kloakproblemer i hele Midtjylland.

Tv-inspektion pris

Prisen på en tv-inspektion er forholdsvis lav, da det meste af arbejdet ligger i at fikse kloakproblemerne. Du vil derfor sjældent opleve en overvældende eller bemærkelsesværdig pris på blot en tv-inspektion.

Kontakt os i dag

Har du problemer med din kloak så giv os et kald i dag på 8667 1633 eller skriv til os via vores kontaktformular eller direkte til vores e-mail info@mksv.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.