Rodskæring er en effektiv og ofte benyttet løsning til tilstoppede kloakker. Hos Midtjysk Kloakservice tilbyder vi denne og mange andre løsninger til dine kloakproblemer. Skal du bruge vores hjælp arbejder vi primært i Viborg, Silkeborg, Randers og resten af Midtjylland.

Kontakt os i dag

Har du behov for en professionel rodskæring?

Løber vandet langsomt ud af afløbet eller viser din kloak andre tegn på forstoppelse, så kan det være at der er groet rødder fra træer og buske ind i kloakken, og derved stopper den til. Rødder fra træer og buske har deres eget liv og en utrolig styrke!

Som man ser ved veje og asfalt, kan rødder sagtens gro gennem asfalt, beton og andre stærke materialer. Det er derfor ikke unormalt at rødder vokser ind i kloakker, hvor de kan forårsage store problemer.

Rodskæring i kloakker er et af vores specialer. Hos Midtjysk Kloakservice udfører vi altid dette med stor ekspertise og professionalisme.

Vores TV-inspektion fastlægger problemet

Er der tvivl om hvorvidt det er rødder der stopper kloakken til og forårsager problemer, udfører vi altid en TV inspektion for at fastlægge problemet helt konkret. Med en TV-inspektion hersker der ingen tvivl bagefter. Viser det sig at være indgroede rødder, klarer vi dette hurtigt, grundigt og til fordelagtige priser.

Vores værksted og kontor er beliggende i Viborg, men vi opererer i hele Midtjylland.

Kontakt os i dag

Så står du med en stoppet kloak eller lignende, så tøv ikke med at give os et kald på tlf. 8667 1633 for en uforpligtende snak om dit problem og behov dertil. Kan du ikke få fat på os via telefon har du naturligvis også altid muligheden for at skrive til os ved hjælp af vores kontaktformular her på siden eller direkte gennem vores e-mail info@mksv.dk.

Vi glæder os til at hjælpe med din opgave.