Kloakrensning

Vi udfører rensning af din kloak hurtigt og effektivt!

Hvis du oplever problemer med kloakken, så er det meget muligt at det er på tide, at få udført en grundig og gennemført kloakrensning. Mange kloakker skal renses med jævnlige mellemrum, selvom man anvender afløbet og kloakken hensigtsmæssigt. Der vil nemlig altid komme aflejringer af skidt, jord og fedt i kloakrørene og dette skaber altså et forsnævret gennemløb i kloakrørene.

Skadedyr såsom rotter kan også forårsage problemer i kloakken og nogle gange kan der endda gro rødder fra træer og buske ind i kloakken med ødelæggende konsekvenser.

Uanset hvad der forårsager dine kloakproblemer, kan vi være behjælpelige med at udbedre problemet. Såfremt det er nødvendigt udfører vi en tv-inspektion af kloakken for at lokalisere årsagen til problemet.

Kontakt os i dag

Kloakrensning med fokus på omhyggelighed

Hos Midtjysk Kloakservice ApS prioriterer vi omhyggelighed og grundighed under kloakrens. Vi ved, at en effektiv kloakrensning kræver mere end blot det rette udstyr – det kræver også erfarne fagfolk, der forstår vigtigheden af at arbejde præcist og forsigtigt. Vi sikrer, at alle dele af kloaksystemet bliver renset grundigt uden at forårsage skade på rørene eller det omgivende miljø.

Vi sørger for at identificere og fjerne alle blokeringer og ophobninger, så kloaksystemet igen kan fungere optimalt. Ved hver opgave sikrer vi, at der tages hensyn til miljøet og de omkringliggende områder, hvilket resulterer i en rensning, der både er effektiv og bæredygtig.

Vi står klar med vores ekspertise

Hos Midtjysk Kloakservice har vi mange års erfaring inden for rensning og spuling af kloaker. Vi kan derfor tilbyde dig assistance, når kloakken er stoppet og vi garanterer dig altid god service til fornuftige priser.

Vi sætter en ære i vores arbejde og udfører altid et job med grundighed og samvittighed.

Pris på kloakrensning

Ønsker du en pris på kloakrensning, giver vi gerne en pris efter vi kender opgavens omfang. Giv os et kald og få en grundig samtale om din opgave specifikt.

Få et uforpligtende tilbud på kloakrens i Viborg og omegn

Du er meget velkommen til at kontakte os såfremt du har spørgsmål til vores ydelser eller ønsker et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar ved telefon 8667 1633 og mail info@mksv.dk. Når du ringer til os, kan du fortælle om dit kloakproblem og vi kan vurdere hvorvidt det er en rensning, spuling eller andet der skal til, således har du en fornemmelse for hvilket arbejde der skal udføres.

Vi tilbyder kloakrensning i det meste af Jylland. Til daglig opererer vi dog hovedsageligt kloakrensning i Silkeborg, Viborg, Randers og resten af Midtjylland.