Hos Midtjysk Kloakservice tilbyder vi udlejning af mobilt toilet til diverse arrangementer og begivenheder. Står du og mangler toiletkabiner til en privat fest, koncert eller andet, så tøv ikke med at give os et kald. Vi udlejer vores mobile toiletter i hele Viborg, Randers og Silkeborg omegn, samt resten af Midtjylland.

Toiletkabiner

Bredt sortiment

Hos Midtjysk Kloakservice ligger vi inde med et bredt sortiment af mobile toiletter og mere. Ønsker du f.eks. at leje en eller flere toiletkabiner hos os, har du mulighed for at bestille både med og uden skyl. Vi har samtidig også mulighed for at leje badmobiler, til arrangementer og til nødsituationer.

Forskellige typer toiletvogne

Når det kommer til mobile toiletter har du flere muligheder afhængig af din situation og dine behov.

Som kloakmester kan vi tilbyde et mobilt toilet med afløb i områder nær vand og kloak. Dette er en ideel løsning vi hurtigt kan sætter op for jer.

Du kan naturligvis også vælge et toilet med en tank. Dette er ideelt til situationer hvor der er mangel på vand og kloak.

Som den sidste løsning kan du vælge en toiletkabine med vakuum i stedet for skyl. Disse toiletter har en vandbesparelse på 80-90% og er naturligvis rigtig nyttige i områder med manglende vandforsyning.

Mobilt toilet til ethvert arrangement

Der er utallige situationer, hvor et mobilt toilet er nyttigt. Som sagt udlejer vi gerne til ethvert arrangement. Vi hjælper typisk med mobile toiletkabiner i følgende situationer:

  • Privatfester
  • Koncerter
  • Festivaler
  • Udendørs Bryllupper
  • Byggepladser

Kontakt os i dag

Står du og mangler toiletter til dit arrangement i Viborg, Randers, Silkeborg eller andre steder i Midtjylland, så giv os et kald på 8667 1633 i dag og få bestilt dem i god tid. Du kan også skrive til os via kontaktformularen her på siden eller direkte gennem vores mail info@mksv.dk. Så kontakter vi dig igen hurtigst muligt.