Står du og mangler en autoriseret kloakmester i Viborg, Randers eller Silkeborg omegn? Vores ekspertise indenfor faget er bygget på mere end 20 år i branchen, og du kan derfor trygt overlade enhver kloak relateret opgave til os.

Autoriseret kloakmester med flair for det hele

Som kloakmester med over 20 års erfaring tilbyder vi selvfølgelig et bredt sortiment af ydelser. For din skyld har vi samlet en liste over vores ydelser her, så du kan få et overblik og hurtigt få hjælp til din opgave.

Vi udføre følgende kloak og afløbsrelateret opgaver:

Ser du ikke en ydelse der relatere til dit problem, så kontakt os og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde dig. Med så mange år i branchen er der nærmest intet vi ikke har prøvet før. Så tøv ikke med at give os et kald.

Giv os et kald

Hvornår skal du ringe efter en Aut. kloakmester?

Alt kloakarbejde kræver en autoriseret kloakmester. Så oplever du nogle tegn på problemer i kloakken, skal du bare kontakte os hurtigst muligt. Er kloakken tilstoppet af snavs, grene eller slam, klare vi det hurtigt og nemt.

Ved du ikke hvad problemet er kan vi udføre en hurtig tv-inspektion og finde frem til problemet i løbet af ingen tid.

Tegn på kloakproblemer

Symptomerne er ret simple, hvis man ved hvad man skal være opmærksom på. Oplever du nogle væmmelige lugte fra din vask, toilet eller andre afløb er det et stensikkert tegn på at du skal tilkalde en kloakmester.

Kontakt os i dag for et tilbud

Skal du bruge hjælp fra en kloakmester i Viborg eller andre omkringliggende områder? Så ring til os hurtigst muligt så vi kan få ordnet problemet for dig. Du kan få fat i os på tlf. 8667 1633, mail info@mksv.dk eller via vores kontaktformular. Så giver vi et godt tilbud.