Er det tid til tømning af septiktank?

Hvis du har behov for hjælp til tømning af septiktank, så er du kommet til det rette sted. Hos Midtjysk Kloakservice tilbyder vi professionel, hurtigt, grundig og billig tømning af septiktanke i Viborg, Silkeborg, Randers og hele Midtjylland. Vi har moderne kvalitetsmaskiner, der letter og sikrer et professionelt resultat.

Kontakt os for et tilbud

Engageret og solidt arbejde

Vi har mange års erfaring inden for kloakarbejde og vi er en solid virksomhed med engagerede medarbejdere, der altid arbejder tæt sammen i et godt og kvalitetsbevidst arbejdsmiljø. Vores specialer omhandler alt vedrørende kloakservice, herudover tilbyder vi udlejning af urinaler og toiletkabiner samt badmobiler, betonfyldninger med mere. Du kan læse meget mere omkring, hvad vi kan tilbyde og udføre for dig på vores hjemmeside.

Vi holder os opdateret på maskiner og udstyr

Vi råder over moderne maskiner og udfører altid vores arbejde ud fra de nyeste teknikker, med vores erfaring, uddannelse og viden i ryggen. Et af vores specialer er tømning af septiktank, som er en nødvendighed i et velfungerende samfund.

Efter tømning af septiktank, sørger vi for at aflevere affaldsmaterialet på en godkendt losse- og affaldsplads. Vi tager professionelt hånd om spildmaterialet, og med naturen og miljøet i sinde, sørger vi for at det bliver håndteret og afleveret de rette steder, så du ikke skal spekulere på dette.

Få en pris på tømning af septiktank i dag

Skal vi stå for at tømme din septiktank, er du velkommen til at kontakte os i dag for en konkurrencedygtig og rimelig pris. Vi står altid klar ved telefonen 8667 1633 og giver da gerne et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til os via vores mail info@mksv.dk eller ved brug af vores formular. Så vender vi tilbage snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.