Slamsugning

Professionel slamsugning

Står du og mangler en slamsuger i Viborg eller omegn? Hos Midtjysk Kloakservice er grundighed, professionelt arbejde og kompetente medarbejdere nøgleord for vores virksomhed. Når du bestiller et job fra os, kan du altså være sikker på at få kvalificerede og høflige medarbejdere ud, der udfører arbejdet med professionalisme og grundighed – og dette er samtidig til fornuftige priser.

Vi udfører vores arbejde til en ordentlig pris og du kommer ikke til at betale ekstra udgifter for vores ydelser. Vi er af den overbevisning, at ordentligt arbejde og fornuftige priser går hånd i hånd. Derfor får du ingen overraskende ekstra regninger eller overpriser for vores ydelser. I stedet får du en fornuftig og gennemskuelig pris, for det arbejde vi udfører.

Få et tilbud

Stor ekspertise indenfor slamsugning

Et af vores specialområder er slamsugning. Vi har de bedste og nyeste maskiner til at udføre arbejdet, og vi holder os ligeledes opdateret med nye teknikker og viden. Derfor kan vi tilbyde dig professionel og moderne slamsugning af kloakker, rør etc. Har du et akut problem, rykker vi hurtigt ud til din adresse og udbedrer straks problemet.

Hvad koster en slamsugning?

Slamsugning er en forholdsvis omfattende opgave der svinger i pris afhængig af opgavens størrelse. Slamsugning er typisk dyrere end en kloakrensning, og er du i tvivl om hvilket der bedst vil passe til dit problem, kan vi hjælpe dig med rådgivning.

Ønsker du en pålidelig og dygtig slamsuger i Viborg og resten af Midtjylland, så giv os et kald og få udført arbejdet til en fornuftig pris.

Kontakt os i dag

Vores kontor og værksted er beliggende på Vinkelvej i Viborg, men vi arbejder også i andre omkringliggende byer og i resten af Midtjylland. Skulle du have spørgsmål vedrørende vores services, er du meget velkommen til at kontakte os, enten via telefon 8667 1633, kontaktformular eller mail info@mksv.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.