Er din kloak skadet, tilstoppet eller trænger den til en rensning, så tilkald os for effektiv og grundig kloakservice. Hos Midtjysk Kloakservice har vi i over 20 år hjulpet kunder med kloakservice i Randers og andre omkringliggende områder fra vores base i Viborg.

Vi går op i at levere et veludført arbejde for alle vores kunder og går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af arbejdet. Vores erfaring indenfor branchen gør os til det optimale valg når du har problemer med kloakken eller afløbet.

Kontakt os & hør mere

Kloakservice med kunden i fokus

Når vi påtager ansvaret for din opgave, kan du være sikker på at arbejdet udføres korrekt og effektivt. Vi bygger virksomheden på tilfredse kunder, og går derfor meget op i at opfylde den individuelle kundes ønsker og behov.

Fordele ved Midtjysk Kloakservice

Skal vi stå for din kloakopgave får du fordelene ved et kloakfirma der har været i branchen i over 20 år.

  • Hurtig udrykning og effektiv service med det bedste udstyr til opgaven.
  • Vi kommer altid til tiden.
  • Bred erfaring og stor ekspertise.

Alt indenfor kloakarbejde

Vi udføre alt med hensyn til kloakarbejde. Skal du have renset eller spulet din kloak, eller skal du have udarbejdet en skade i dit kloaksystem? Uanset hvilken udfordring du står overfor, så kan vi hjælpe dig med at løse problemet.

Vores service har ingen parallel, og vælger du os er du sikker på at kloakken kommer til at fungere som ny igen i løbet af ingen tid.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Har du problemer med kloakken så giv os et kald på tlf. 8667 1633 eller skriv til os via kontaktformularen eller e-mail info@mksv.dk så kommer vi hurtigst muligt med effektiv kloakservice i Randers.

Vi glæder os til at hører fra dig, og hjælpe dig med din kloak.