Har du brug for kloakservice i Silkeborg? Så er Midtjysk Kloakservice samarbejdspartneren for dig. Vi er stationeret i Viborg men kører gerne rundt til andre omkringliggende områder i Midtjylland som bl.a. Silkeborg. Vores erfaring med kloakservice er bred og vi kan hjælpe med ethvert problem du måtte have med dit kloaksystem.

Kontakt os i dag

Vi tilbyder følgende service af kloakker

 • Kloakrensning
  Vi renser kloakken for jord, skidt og fedt for at skabe bedst muligt gennemløb i kloakken. Er der problemer med forvoksede rødder der står til fare for kloaksystemet klare vi også det.
 • Slamsugning
  Vi fjerne slam fra dit kloaksystem med effektive maskiner og kyndigt mandskab.
 • Tv-inspektion
  Med en tv-inspektion finder vi frem til det præcise problem i dit kloaksystem. Kameraet gør at vi ikke behøver at tager hele dit kloaksystem op for at finde problemet. Det er både en hurtig og billig løsning for dig.
 • Stoppet afløb og kloak
  Er din kloak eller afløb tilstoppet? Så kan vi hurtigt fikse det for dig med effektive maskiner.
 • Kloakspuling
  Få renset din kloak med en grundig spuling.
 • Tømning af septiktank
  Som kloakmester har vi naturligvis også maskiner og udstyr til at tømme din septiktank.
 • Betonfyldning
  Bruger du ikke din olietank, brønd eller kloakledning mere, kan vi hjælpe med betonfyldning.

Kloakservice med fokus på kvalitet

Hos Midtjysk Kloakservice går vi op i at gøre vores kunder tilfredse, og bestræber os derfor også på at levere en service i top kvalitet hver gang. Sammenlægger man vores fokus på kvalitet med vores erfaring indenfor branchen, så har man et af de bedste løsninger indenfor kloakservice.

Kontakt os i dag

Så står du og mangler hjælp til kloakservice i Silkeborg, så giv os et kald på tlf. 8667 1633 eller send os en mail til info@mksv.dk.

Du kan naturligvis også benytte vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage så snart vi kan med et uforpligtende tilbud på kloakservice i Silkeborg og andre omkringliggende områder.